Over ons

Persoonlijk en zakelijk

Vergeet het beeld van de accountant die slechts de financiële geschiedenis van de onderneming opschrijft. Natuurlijk weten we, dat het financiële verleden van de onderneming van belang is. Je moet toch weten wat er in financiële zin is gebeurd in je onderneming. Belangrijk dus. Maar toch ben je als ondernemer meer bezig met de toekomst.

En dat is nu precies waar de schoen wringt bij het doorsnee accountantskantoor. Teveel bezig met de techniek en de geschiedenis (vastlegging), te veel de nadruk leggend op risico’s, en te weinig op de kansen. Daardoor ontstaat er een lastige dialoog tussen de accountant en de ondernemer. Gevolg: teleurstelling. De ondernemer begrijpt de accountant niet en de accountant begrijpt de ondernemer niet.

Wij willen jou laten excelleren. Daarom willen wij met jou je persoonlijke en zakelijke doelen vastleggen en helpen realiseren. Door te spiegelen, coachen en adviseren.


Wij willen jou laten excelleren.

Ons doel is persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Onderscheidend

Wij zijn goed in cijfers, heel goed zelfs. We zijn thuis in alle facetten van het midden-en kleinbedrijf. En door onze efficiente en innovatieve wijze van werken zijn we niet alleen doortastend, maar ook voordeling.

De tarieven van een complete ontzorging voor een ZZP-er, waarbij de boekhouding, de BTW aangifte, de jaarrekening en de fiscale jaarstukken en winstaangifte inkomstenbelasting verzorgen wij al vanaf euro € 69,- per maand!

De prijs is belangrijk, maar de kwaliteit minstens net zo belangrijk. We hebben een academisch gevormde jurist, fiscalist en accountant in huis. We kunnen de ondernemer op elk vlak van het ondernemerschap van dienst zijn. Geen zorgen over de inhoudelijke kwaliteit dus. En bij goede kwaliteit hoort ook het onderdeel doortastendheid. We handelen direct, zonder vertraging bij elke vraag waar we mee kunnen helpen.


Complete ontzorging.

Ondernemers voor ondernemers

Personal Accounting

Bij Britewater zijn we daarnaast vooral bezig met personal accounting, met communicatie. Zodat de volgende stap een verantwoorde zal zijn. Vanuit marketingperspectief, juridisch perspectief, bedrijfseconomisch en fiscaal perspectief.

Wij geloven dat communicatie de basis is van een voedende relatie. Dat betekent helder spreken en goed luisteren, maar vooral ook invoelen. Vanuit de persoonlijkheid van de ondernemer dus. Intuïtief én rationeel. Want je droom, je missie is het uitgangspunt, en de cijfers zijn een middel.

De personal accountant en adviseur van de toekomst zou je kunnen zeggen. Ondernemers voor ondernemers.


Communicatie
als basis voor een
voedende relatie.

© 2023 BriteWater Consultants / Algemene voorwaarden / Disclaimer / Ontwerp en realisatie: ESENS DESIGN