Diensten

Administratie

Scan en herken service

Een goede ondernemer weet dat innovatie, het zoeken naar verbetering in doelmatigheid en kwaliteit, van groot belang is om zakelijk succesvol te zijn. Dat geldt ook voor de administratieve processen. Bij Britewater snappen wij dat maar al te goed.

Wij hebben een innovatief systeem geïmplementeerd, dat het hele proces van het verwerken van de financiële administratie efficiënter maakt en dus voordeliger. Gemiddeld zelfs 40% voordeliger in vergelijking tot het gemiddelde administratie- of accountantskantoor! En minstens zo belangrijk: met een belangrijke kwaliteitsverbetering.


Dat snappen wij maar al te goed

Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking
085 - 06 57 399

Slimme software

Het komt er in het kort op neer, dat de gehele administratie wordt gescand en via slimme software tot een boeking van de journaalpost in het online boekhoudpakket wordt verwerkt. Nagenoeg geheel automatisch. Elke dag worden de bankafschriften automatisch in het systeem ingelezen. Als ondernemer hoef je hier niets voor te doen. Hierdoor kan de administratie zelfs dagelijks up-to-date zijn. En dat ondanks het feit dat de boekhouding is uitbesteed buiten de onderneming. En de informatie is overal online beschikbaar, want de gehele administratie is digitaal. Je kunt zelfs de informatie op je tablet of telefoon ophalen! Niet alleen ingevoerde boekingen, maar zelfs de scans van alle facturen.

Dus naast een verbetering van de kwaliteit ook nog stukken voordeliger. Is dat slim of niet?


Is dat slim of niet?

© 2023 BriteWater Consultants / Algemene voorwaarden / Disclaimer / Ontwerp en realisatie: ESENS DESIGN