Diensten

Advies

Fiscaal advies

Expertise op het gebied van belastingzaken bestaat niet alleen uit technische kennis van de belasting wetten en de wijzigingen ervan. Als adviseur voor de klein en middelgrote ondernemers zijn wij juist bedreven in de samenhang tussen de privé situatie van de ondernemer en de zakelijke onderneming. Want bij de ondernemer is zakelijk niet gescheiden van privé.

Communicatie is daarbij ook weer van groot belang. Maar dan wel op de Britewater manier: Luisteren en invoelen en dan pas praten. Want of het nu gaat over de keuze van rechtsvorm van de onderneming of erfrechtelijke kwesties, het perspectief is altijd vanuit de ondernemer.


Luisteren en invoelen en dan pas praten.

Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking
085 - 06 57 399

Juridisch advies

Als ondernemer heb je regelmatig te maken met juridische kwesties. Denk aan de huurovereenkomst, vraagstukken van aansprakelijkheid, koopovereen komsten, of een bedrijfsovername. Het uitgangspunt van Britewater is altijd de oplossing, nooit het conflict. We willen voorkomen dat uiteindelijk dure advocaten zich ermee gaan bemoeien. En meestal lukt dat ook. En is een juridische procedure dan toch onvermijdelijk? Dan werken wij met advocaten die volgens dezelfde filosofie werken als wij, dus met vaste tarieven die  heel toegankelijk zijn.

Daar heb je wat aan!

Onze tarieven voor advisering kunnen in overleg met jou op basis van een vast tarief per maand worden vastgesteld.


Daar heb je wat aan!

© 2023 BriteWater Consultants / Algemene voorwaarden / Disclaimer / Ontwerp en realisatie: ESENS DESIGN